fbpx

PIXBO.STUDIO

Workshop ZDARMA: Jak pomocí foto a video obsahu nakopnout váš e-shop. 10. září od 18:00.

Nakopli jsme obsah svatebního e-shopu (Zuza Design)

Profesionální videa a fotky pro e-shopy

Začátkem března jsme se vydali do Brna za naší klientkou Zuzanou Zapletalovou, která pod značkou Zuza Design tvoří různé svatební tiskoviny, nažehlovací nápisy, milníkové kartičky a mnoho dalšího.
Jedná se o další výstup naší společné spolupráce s Danielem Višňákem, předním českým odborníkem na e-shopový byznys, kde cílem bylo vytvořit multimediální obsah, který by sloužil k propagaci jejího brandu jak na webu, tak na sociálních sítích. Našeho úkolu jsme se s nadšením chopili! 📸 🎥

A jak to vlastně probíhalo?

Přehrát video

Ukázka výstupů

Úvodní medailonek a děkovné video

Abychom Zuza Design pomohli oslovit široké publikum a posílit online prezentaci, vytvořili jsme celkem 4 videa ve dvou formátech (vertikální a horizontální) pro použití na e-shop i sociální sítě:

  • Úvodní medailonek představuje značku Zuza Design, čímž seznamuje diváky s příběhem firmy, jejími produkty a přístupem k zákazníkům.
  • Děkovné video vyjadřuje vděčnost Zuzi za podporu jejich klientů s důrazem na osobní přístup. Tento typ videa se zobrazí zákazníkovi s potvrzením objednávky buď přímo na webu nebo prostřednictvím e-mailu.
  • Toto video ukazuje proces pečlivého balení produktů Zuza Design, čímž podtrhuje důraz na detail a snahu o dokonalý zážitek zákazníka.
  • Praktický video návod usnadňuje klientům aplikaci nažehlovacích nápisů a zajišťuje, že budou vždy vypadat perfektně.

Ukázka výstupů

Portréty a fotografie na statické stránky

Kromě videí jsme nafotili i sérii fotografií pro statické stránky webu Zuza Design: O nás, Reklamace, Doprava a další. Tyto fotografie zachycují zaměstnance firmy ZuzaDesign, krásu a variabilitu jejich produktů, proces balení či nažehlování.

Zhodnocení projektu?

Co o nás říkají klienti?

Zuzku s námi natáčení bavilo, a svůj feedback nám namluvila do videa.

Spolupráce se Zuza Design pro nás byla skvělým zážitkem, ale hlavně příjemně stráveným časem, kdy se na jednom místě potkali lidé, kteří mají chuť věci tvořit a rozvíjet.