fbpx

PIXBO.STUDIO

Workshop ZDARMA: Jak pomocí foto a video obsahu nakopnout váš e-shop. 10. září od 18:00.

Studio

Tvoje studio #1 pro tvorbu vlastního obsahu

Netflix kvalita v centru Prahy

Plně vybavené studio se 4K kamerami, které používají i pro Netflix. Pro natáčení i focení. Nabízíme ti pronájem nebo kompletní produkci. Rezervuj si termín natáčení nebo 30 minutové prohlídky a začni hned.
12 setupů, 4 kamerové sestavy
Studio nabízí dva základní prostory - 1) světlý prostor se světle šedými stěnami pro barevné nasvícení, 2) tmavý prostor s černými stěnami a dřevěnými lamely. Obojí buď se stolem a nebo s pohovkami.
Pohodlné dostupné zázemí
Studio se nachází v klidném vnitrobloku patřícímu k hotelu Hilton. Je na uzlu metra A, B a C, tramvají a nebo vlakové dopravy (Masarykovo nádraží)
Jednorázově i výhodné předplatné
Studio lze pronajmout na jednorázové aktivity. Pro pravidelnou tvorbu pak nabízíme výhodné balíčky předplatného.

Prozkoumej naši galerii setupů

Připravili jsme pro tebe hotové setupy (= nastavení studia), abychom ti co nejlépe zvizualizovali, jak bude vypadat finální výsledek. Před natáčením či pronájmem studia nám stačí říct číslo setupu a my ti vše připravíme.

Setup č. 1
Setup č. 2
Setup č. 3
Setup č. 4
Setup č. 5
Setup č. 6
Setup č. 7
Setup č. 8
Setup č. 9
Setup č. 10
Setup č. 11
Setup č. 12

Jak se dostat do studia?

📍 Na Poříčí 1040/10, budova B, Praha 1 – Nové město.

Auto
  • Parkování pouze na modré zóně nebo v OC Palladium – vjezd do garáží buď z ul. Na Poříčí (u studia) a nebo z ul. Revoluční
  • Pokud potřebujete vyložit např. rekvizity, lze zastavit přímo před studiem na krátkou vykládku.
Metro
  • Metro B (žluté): zastávka Náměstí Republiky
  • Metro A (zelené): zastávka Můstek, kde můžeš přestoupit na metro B, a nebo dojít pešky (což je mnohdy rychlejší, je to cca 800 metrů).
  • Metro C (červené): zastávka Florenc, kde můžeš přestoupit na metro B, a nebo dojít pešky (což je mnohdy rychlejší, je to cca 750 metrů).
Tramvaj či vlak
  • Tram: zastávka Náměstí Republiky linek č. 8, 15 a 30
  • Vlak: zastávka Masarykovo nádraží
Pro pravidelné tvůrce jsme zavedli formu předplatného, která v sobě obsahuje mnohem výhodnější podmínky, než jednorázové produkce. Vybrat si můžete z níže uvedených programů

Jednorázový pronájem

6 000 Kč / 2 hod
Veškerá technika
Jakýkoliv ze 13 setupů
Dostupné rekvizity a pozadí
Přítomný náš technik
Bez postprodukce
Bez občerstvení

Jednorázové předplatné

25 000 Kč / 10 hod
Vše v jednorázovém pronájmu
Výhodnější sazba za hodinu
Přednostní rezervace termínů
Neomezená otevírací doba studia
Základní catering v pronájmu
Bez postprodukce

Měsíční předplatné

30 000 Kč / měs
Vše v jednorázovém předplatném
Výhodnější sazba za hodinu
12 hodin celého studia na nahrávání nebo postprodukci obsahu
Pravidelné workshopy, networking akce, community meetups
Catering na každém pronájmu

Vytěž z natáčení maximum

Nejčastěji kladené dotazy

Parkování je možné pouze na modré zóně nebo v OC Palladium – vjezd do garáží buď z ul. Na Poříčí (u studia) a nebo z ul. Revoluční. Pokud potřebujete vyložit např. rekvizity, lze zastavit přímo před studiem na krátkou vykládku.

Termín natáčení je možné zrušit či přesunout zdarma nejpozději 48 hodin před natáčením. V případě zrušení termínu méně jak 48 hodin před natáčením vám bude účtován storno poplatek ve výši 50 % z celkové ceny. Nebo si termín můžete bezplatně přesunout na jiný den. V případě zrušení méně jak 24 hodin před natáčením vám bude účtován 100% storno poplatek.

Pokud si pronajmete studio a přinesete si vlastní disk, můžeme vám data rovnou přetáhnout. V opačném případě posíláme data do 2-3 pracovních dnů od pronájmu studia.

  1. V případě pronájmu studia dostanete surová neupravená data ve formátu dle domluvy: mp4 - nenabarvená (s-log3), full HD (resp. 4K) rozlišení, 25 (resp. 50) fps. V případě zájmu můžeme udělat i color grading videa.

  2. Videa posíláme standardně ve formátu mp4 (full HD nebo 4k, H.264 nebo H.265). V případě podcastů či jinýhc audio stop předáváme soubory ve formátu wav.

  3. Upravené fotografie zasíláme ve formátu jpg.

Čím dřív, tím líp. Pokud máme ve studiu zrovna volno, není problém studio zarezervovat až 48 h před natáčením. Pro naše pravidelné tvůrce, partnery a předplatitele nabízíme "just-on-time" rezervace možné v řádu hodin, když je potřeba.

Ano, v případě pronájmu studia proběhne platba rovnou při rezervaci termínu. V případě zrušení termínu více jak 48 hodin před natáčením vám vrátíme peníze zpět.


Storno poplatky:

V případě zrušení méně jak 48 hodin před natáčením účtujeme 50% storno poplatek.

V případě zrušení méně jak 24 hodin před natáčením A nebo si můžete změnit termín.

Fotoaparát / kamera Sony Alpha A7 IV (2x); Kamera Sony FX3 (2x); objektiv Sony 24 - 70 mm, f2.8 GM; objektiv Sony 16 - 35 mm, f2.8 GM; objektiv Sony 50 mm, f1.2 GM; objektiv Tamron 28-75 mm, f2.8; objektiv Sony 85 mm f1.4

stálá světla Nanlite / Godox (2x 300W, 1x 150W)

papírové pozadí: černé, bílé, zelené

rekvizity: stůl 180 x 80 cm - výškově nastavitelný, automatický; televize Samsung s úhlopříčkou 147cm a AirPlay technologií; květiny (3x); dřevěné pozadí; lampa s RGBWW chytrou žárovkou; Phillips Hue světla (2x); kovový regál s dřevěnými policemi a doplňky

A další... vypisovat zde nelze vše, protože je toho tady hodně. 🙂 Ale určitě si pro váš oblíbený setup něco vyberete. 🙂

Naše studio je rozdělené na dvě části (dřevěná stěna a šedá stěna + plátno (černé, bílé, zelené). Budete zde mít připravenou techniku k použití, v případě zájmu i libovolný setup z naší galerie setupů. Ve studiu vám bude k dispozici náš technik, který vám rád vám s čímkoliv pomůže.

Ano, v případě zájmu vám můžeme zařídit catering dle vašeho výběru (ovoce, sušenky, Bageterie Boxy a něco k pití - CocaCola, Kofola, džus, víno, prosecco ...). Kafe i voda jsou samozřejmostí a máme je tu pro vás zdarma vždy.

Ano, máme. Pokud si tedy nezapamatujete text nazpaměť, nezoufejte - text vám můžeme nahrát do čtecího zařízení, což je taková speciální pomůcka, díky které text můžete přečíst přímo na kameru - není potřeba se jej tedy učit nazpaměť

Zkuste si několikrát odříkat text, který budete říkat ve videu, abyste působili sebevědomě a přesvědčivě. Pomůže vám to se zbavit nervozity před kamerou.